Здравейте,
Говорих днес с председателя на Клуба, г-т Бозаджиев. За голямо съжаление, както вече често се случва, лоши новини... Г-н Петър Манолев е във Военна болница, повален от инсулт.

Детаили не знам - кога, как и т.н. Изглежда има известна парализа и в някаква степен нарушение на говора, но данните са непотвърдени. Така се надявам да е по-лек случай, доколкото това може да е леко за човек на 89...
Аз му отправям своите най-най-сърдечни пожелания за оздравяване, а ако някой от вас се занимава с молитви и подобни - да не пропусне да го спомене...
Като съм започнал - да продължа... Председателят на Клуба г-н Бозаджиев от 2 месеца е под домашен арест, почти на легло, както разбрах някакво лечение с нов антибиотик му е увредило поне временно ставите. Сашо Бадински /който е нещо като домакин в Клуба, сигурно се сещате, той е пилот от след войната/ нали замина за Лондон при една от дъщерите си, там изведнъж здравето му се е влошило и се е наложило да претърпи сърдечна операция, за момента не се знае повече как е и що е... Въобще, много лоши вести от Клуба на летците, дано да няма повече такива, поне за известно време!!!